Нов търговско-сервизен комплекс Peugeot в Пазарджик

Main November 7, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 6220 views | no comments

Отвори врати новият търговско-сервизен комплекс на Peugeot в Пазарджик.
Комплексът е разположен на ул. „Стефан Стамболов” 17, на терен от 1970 кв.м. застроена площ и стартира дейността с 25 служители.
Сградата се състои от автосалон с възможност за експозиция на 5 автомобила, сервизна част, магазин за резервни части, открит паркинг с обособена част за Peugeot Occasion (употребявани автомобили) и рент-а-кар.
Шоурумът за нови автомобили отговаря на изискванията на Peugeot. Сервизната част е изградена и оборудвана съобразно най-модерните технологии. На клиентите се предлага пълно обслужване на всички механични агрегати на автомобила, тенекеджийски услуги, изправяне на тежко повредени каросерии и боядисване.
Новият център предлага бързи ремонти на своите клиенти: смяна на масла, гуми, накладки, акумулатори, ауспуси, преден мост и диагностика. Всичко това се извършва веднага от висококвалифициран и обучен персонал, с оригинални или заводски възстановени резервни части с гаранция за качество. Освен Peugeot, сервизът има възможност да обслужва и други марки автомобили. По случай откриването през целия месец ноември за всички клиенти комплексът предлага безплатна диагностика на автомобила.
Предвидено е място за излагане на оказионни автомобили по системата за обратно изкупуване Buy-back. Buy-back е система, при която клиентите на Peugeot могат да върнат вече закупен автомобил и да го заменят с нов модел. Buy-back спестява на клиентите доста усилия и време в търсене на купувач за употребявания автомобил и формалностите по продажбата му. В същото време сумата се пренасочва директно за закупуване на избрания от тях нов модел.

 
Keywords:   peugeot, peugeot occasion
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...