Нов център за електродвигатели от Zytek

Main November 4, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 5845 views | no comments

Специалистът в производството на превозни средства с нисък разход на вредни емисии Zytek Automotive ще изгражда център за електрически двигатели в Стафордшър, Великобритания. Това стана ясно, след като компанията получи помощ в размер на 1,3 млн. паунда от местния фонд за регионално развити на Великобритания.
Английската компания ще инвестира допълнително 3,65 млн. паунда в този проект, ще създаде 44 нови работни места и отдел за научни изследвания и развитие в нови поколения технологии за електромобили.
Zytek в момента изгражда електродвигатели с висока производителност с мощности от 35 до 95 к.с. и разработва нов по-мощен с мощност 134 к.с., проектиран да отговаря на нарастващото търсене на леки автомобили с нулеви въглеродни емисии.
Общо 5 млн. паунда е размерът на инвестицията, която ще позволи на компанията да се фокусира върху развитието и производството на високоефективни и суперлеки електродвигатели, инвертори и системи за захранване на енергията.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...