Пускат и Range Rover с дълга база

Main July 24, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 7415 views | no comments

Land Rover работи върху напълно новото поколение на класическия си луксозен SUV Range Rover, чиято официална премиера е предвидена за автомобилния салон в Париж в края на септември и началото на октомври. През следващата година трябва да дебютира и по-малкият Range Rover Sport.
Освен това производителите предвиждат и версия с удължена база, в която ще могат да се съберат до седем или осем възрастни. Твърди се, че тя ще се появи в шоурумовете на марката година след лансирането на класическия модел и ще е насочена най-вече към китайските купувачи, които често предпочитат да седят отзад и да оставят някой друг да шофира.
Почти е сигурно, че ще предлагат удължената версия и на пазара в САЩ, където тя ще е пряк конкурент на Mercedes-Benz GL Class и дори на новия Jeep Grand Wagoneer. При всички положения по-големият Range ще бъде обзаведен с двигателите от традиционната версия, което означава 5,0-литрови V8, както и чифт нови турбодизели.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...