Създадена е най-голямата верига от сервизи у нас

Main September 24, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 22005 views | no comments

Вчера “Фулда България“ ООД откри първия брандиран сервиз, който обединява две от големите вериги в България - MOTOEXPERT (17 сервиза) и VIANOR (39 сервиза). Новият център се намира в Пловдив. Така до края на 2015 година веригата ще наброява минимум 56 обекта и ще се превърне в най-голямата в България в бизнеса с гуми, джанти, автомобилни части и авто услуги.

Веригата MOTOEXPERT е добре познат адрес за всеки българин с така наречения "супермаркет за автомобилисти" с богат асортимент и сервиз за почти всички марки автомобили.

VIANOR е част от финландската Nokian Tyres и е най-голямата верига за продажба на автомобилни гуми в Северна Европа с над 1200 филиала във Финландия, Швеция, Норвегия, Русия, Германия, Украйна, Казахстан, Естония, Литва, Латвия, САЩ, Полша, Чехия, Словакия и Швейцария. От началото на 2010 година представител на VIANOR за България (мастер франчайзер) е фирма „Фулда България Трейдинг“ ЕООД.

В търговските обекти на VIANOR винаги може да намерите първокласни автомобилни гуми Nokian за леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили и джипове. Гумите Nokian са победители в много независими тестове Auto Bild Test и други издания.
Тази година компанията Nokian отбелязва 80 години от изобретяването и пускане на пазара на първата зимна гума. Бизнесът на марката започва с производството на галоши и този завод работи и до днес. Не се чудете на съвпадението на името с телефонния гигант Nokia, който навремето се отделя като самостоятелна компания. За допълнителна информация изтеглете прикачените файлове

 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...