Acer показа ултрабук за феновете на M серията на BMW

Main April 25, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8015 views | no comments

Вчера Acer представи серията Aspire M (Aspire Timeline Ultra). Презентацията се състоя в салона на „Камор Ауто“, офциален вносител на марката BMW у нас.
Aspire M може да се похвали с технологията Always Connect на Acer, която подобрява продуктивността и удовлетворява информационно-развлекателните нужди, както и с това, че е първият в света ултрабук, оборудван с мощна графика от последно поколение.
Новите Aspire Timeline Ultra са по-тънки (едва 20 мм) и по-леки в сравнение с предишните поколения на серията Timeline - те постигат баланс между теглото на компютъра и живота на батерията, като осигуряват цял ден работа (над осем часа) с едно зареждане. Те работят с последно поколение процесор Core i процесори от Intel, показват прецизна графика за интензивни триизмерни игри и дори имат тънко оптично устройство DVD-Super Multi.
В тона на М сериите в шоурума бе изложен и BMW M5 с най-мощния двигател в историята на М GmbH. Автомобилът разчита на 560-те „коня“ на 4,4-литровия V8-агрегат е с технология M TwinPower Turbo, съставена от Twin Scroll Twin Turbo свръхпълнене, разположени над цилиндровите глави изпускателни колектори, директно впръскване на бензина High Precision Injection и напълно променливо управление на клапаните VALVETRONIC. В размер на 680 Нм е максимумът на въртящия момент, достъпен още от 1500 об/мин.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...