Bosch са заинтересувани от успеха на другите доставчици в България

Main October 8, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 13065 views | no comments

Автомобилен доставчик №1 в света Robert Bosch не предвижда откриване на завод у нас, но следи развитието на индустрията. "Да съм честен с вас, за момента в Bosch не обсъждаме стартирането на производство в България. Имаме офис в София с 50 души, които отговарят за продажбите. Доволен съм обаче, че присъствам на конференцията, и ще се върна в Австрия с коментар на това какво се случва тук. Научих много от колегите си от Grammer и Festo, които явно са много доволни от инвестицията си тук и имат дългосрочни планове. Отворихме няколко завода в Източна Европа, последният миналата година, така че ще мине време, преди да обсъждаме нова инвестиция", коментира Хано Миорини, вицепрезидент части първоначално вграждане в Австрия и Югоизточна Европа в Robert Bosch.
Миорини представи основните сфери на дейност в автомобилния сектор за Bosch и определи навлизането на електрически технологии в задвижването като предизвикателство пред индустрията. "Говорейки за следващите 10 години, смятам, че двигателите с вътрешно горене ще запазят доминиращата си роля. Хибридното задвижване ще стане много предпочитано за по-тежките автомобили и премиум моделите. Прогнозата ни е до 2020 г. да имаме 10% от индустрията, които се задвижват от електрически елементи. От тях половината са хибриди, а останалата част плъгин хибриди и електрически коли", поясни Миорини.

 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...