Ducati и Cigarette направиха лодка

Main February 22, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 3674 views | no comments

Сайтът moto.bg си задава въпроса как го правят Ducati? А ето и отговорът. Разпространяват марката си върху всичко! Единственото, което липсва в мърчъндайза на италианския мото производител e тоалетна хартия с логото му върху нея.
Ducati и американският производител на високоскоростни и много скъпи моторни лодки Cigarette, обединиха усилията си, за да създадат моторницата Cigarette Racing 42X Ducati Edition. Припомняме, че преди време подобен проект бе и 46 Rider, вдъхновен от SLS AMG.
С мощност от 2200 к.с., идващи от два отделни двигателя Mercury Racing, всеки с по 1100 к.с. Окраската на модела е в стила на Ducati - бяло с червена състезателна ивица. Уютът на вътрешния интериор в бяло с червени акценти е подсилен от специално създадена от JL Audio стерео уредба. Изключителната творба ще бъде показана официално пред публика на международното яхтено изложение Mеnage of Motorsports в Маями.
Дали ще се обвържат яхтите с моторите тази година и дали ще може да видим Валентино Роси и Ники Хейдън да се препичат на палубата и да танцуват под звездите при звуците от JL стереото, когато ще пристигнат на пристанище Мисано Адриатико, за да участват в следвашия кръг в MotoGP?

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...