Fiat Idea – новият папамобил!

Main July 24, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 6495 views | no comments

Като изключително скромен и земен се представи папа Франциск при своето посещение в Бразилия. Той демонстративно предпочете малък автомобил за пътуването си от летището до центъра на Рио де Жанейро. Шофьорът на евтиния Fiat Idea обаче избира грешен маршрут и така колата с главата на Римокатолическата църква попада сред тълпата, която я блокира на няколко пъти.
„В един момент колата попада на грешен маршрут и остава неподвижна“, казва говорителят на папата Федерико Ломбарди. „За нас тези мигове бяха изключително страшни. Но именно тогава папата е успял да усети ентусиазма на хората“, добавя Ломбарди. През отворения прозорец вярващите хвърлят подаръци и писма на задната седалка. Според Ломабрди папата се радвал искрено на хората, смеел се и изобщо не се е страхувал.

 
Keywords:   fiat, fiat idea
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...