Mansory Mercedes-Benz CLS 63 AMG на автосалона в Женева

Main March 13, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 4290 views | no comments

Немските тунери са сложили широк бодикит, който разширява предните и задните крила със съответно 50 мм и 80 мм. Към него влизат и странични престилки. А погледнат отпред, с новия си преден капак автомобилът изглежда, все едно почти всички повърхности по него са покрити с въглеродни нишки.
Отзад новата броня е с грамаден дифузьор, който заедно със задния спойлер увеличава натиска върху шасито, твърдят от Mansory. Издутият външен вид се допълва от 20-цоловите ковани джанти с гуми 265/30ZR20 отпред и 305/25ZR20 отзад.
Под капака се намира 5,5-литров V8 с двойно турбо, със стандартна мощност 557 к.с. и въртящ момент 799 Nm. Инженерите на Mansory са успели да напомпат двигателя до 640 к.с. и 900 Nm при 2000 до 4500 об./мин. Увеличената мощност е резултат от препрограмиран контролен блок на двигателя и използването на спортен въздушен филтър.
Има промени и по интериора - алуминиеви педали, кожени тапицерии, луксозни прагове на вратите и подови настилки с бродерия. По таблото и централната конзола има карбонови лайстни, а новият волан е с повишена ергономия.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...