Vilner възкресява Alfa Romeo Zagato Roadster

Main March 13, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4505 views | no comments

Българските тунинг специалисти от Vilner оповестиха уникалната си работа по реставрацията на емблематичния и легендарна Alfa Romeo RZ.
Двуместения кабриолет е произвeждан от 1992 г. до декември 1994 г.. Още по-интересен е фактът, че само 350 бройки от него са били планирани да излязат от завода. Въпреки това в крайна сметка са реализирани само 284. Това превръща RZ в най-малко произвеждания модел на Alfa Romeo в автомобилната история. Този факт придава на колата колекционерска стойност и сега се търси в цял свят.
Автомобилът е изцяло реставриран и е напълно обслужен, въпреки трудностите, които срещат професионалистите от Vilner при намирането на необходимите части. Първо, те са съсредоточили внимание и усилия върху ходовата част, изпускателната система и двигателя, чиито капаци са боядисани в червен мат, което изцяло напомня на стила на Ferrari.
Vilner заменя всички уплътнения, за които се налага, а след това създава изцяло нов гюрук за Roadster Zagato. За да изглежда като току-що излязъл от завода, автомобилът е боядисан в първоначалния си червен цвят. В допълнение на всичко целият интериор е подновен. Сложен е нов мокет, сменени са корите на вратите, а арматурното табло, централната конзола, двете седалки, воланът и скоростният лост са изцяло реновирани. Цялостната работа по колата завършва с нови гуми от спортен пакет.
В крайна сметка, работата по Alfa-та доведе до още един нов щастлив клиент, който е от Германия.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...