Alfa Romeo на 81-вото международно автомобилно изложение в Женева

Main February 18, 2011 | Speed-Press.com A- A+ 2997 views | no comments

Абсолютен стил, способен да предаде силни емоции, последни технологични изследвания, изключително пътно поведение и удоволствие от шофирането: това са качествата, които винаги са отличавали Alfa Romeo от световната автомобилна индустрия. Същите стойности са заложени при Giulietta и MiTo, последните модели на марката, които перфектно въплъщават в себе си дизайн и технология, изразяваща се в устройството DNA , както и в простор за пътниците и комфорт.
На щанда на италианската марка със стена в цвят Rosso Competizione ще бъде представена Giulietta. Моделът предлага отлично пътно поведение благодарение на турбодвигателите, отговарящи на Euro 5 и снабдени с DNA система с електронен диференциал. Високите динамични възможности се демонстрират чрез двигателя 1750 TBi с мощност 235 к.с., предлагащ най-висок въртящ момент в света от 340 Нм, постигнати само при 1900 об/мин и също чрез двигателя 1,6 JTDM с 105 к.с. и най-високи стойности на въртящ момент в своята категория от 320 Нм само при 1750 об/мин.
Щандът на Alfa Romeo няма да е пълен без MiTo, който в случая представя модела за 2011 година и ще бъде наличен за продажба в Европа от април. Някои от новите му характеристики включват нови цветове и материали за интериора и технологии за подобрение на комфорта. В допълнение ексклузивната версия Quadrifoglio Verde ще бъде обновена с нови отличителни елементи. За да успеят посетителите да оценят напълно двойната личност на „ най-спортния мини автомобил”, компанията ще изложи мощната версия Quadrifoglio Verde 1,4 MultiAir турбо с мощност 170 к.с., който бе награден с „Най-добър двигател на годината” от международно жури и версията 1,4 л MultiAir турбо с мощност 135 к.с., оборудвана с иновационната автоматична скоростна кутия “Alfa TCT” с двоен сух съединител и Start&Stop система.

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...