Aston Martin обмисля производство на Rapide Shooting Brake

Main June 7, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 9355 views | no comments

Концепцията Bertone Jet 2+2 може да се превърне в сериен Aston Martin, който ще бъде пуснат в ограничено производство. Прототипът, който предизвика голям интерес на автомобилното изложение в Женева през март, ще бъде пуснат в лимитирана серия. На практика това е Aston Martin Rapide Shooting Brake, който бе изграден по случай стогодишния юбилей на марката и отбелязването на 60 години от съвместната работа на Aston и Bertone.
Първоначално проектът е бил замислен като еднократен модел, предназначен за най-богатите клиенти на Bertone. Сега британската компания планира да пусне лимитирана серия и да нарече автомобила Rapide Shooting Brake, но предстои решаване на някои правни въпроси по отношение на името.
Прототипът е вдъхновен от концепцията Jet 2, показана още през 2004 г. и базирана на Vanquish. И двете компании са дали зелена светлина за изпълнението на този план. Според информацията, ако лимитираната серия бъде ограничена до 10 бройки, Rapide Shooting Brake ще се произвежда в завода на Bertone в Торино, ако има повече от 10 бройки, то Aston Martin ще изгражда колата в Гайдон, Великобритания.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...