Audi RS7 и Q3 RS идват през 2013 г.

Main December 14, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8560 views | no comments

Audi планира да разшири моделната гама на RS през следващата година, но засега не разкрива какви ще бъдат новите модели. В интернет се появи брошура по случай пускането на Audi RS5 кабриолет, а до него са наредени още три коли. По всичко личи, че до кабриолета е спряло RS6 Avant, но кои са другите два автомобила?
Превозното средство до спортното комби може би е RS7 Sportback, което трябва да бъде по-луксозна версия на RS6 със същите спецификации. Компанията от Инголщат планира и версия седан на RS6, тъй като вече потвърдиха, че спортното комби няма да се предлага на американския пазар. Друга възможност е това да е RS3, но според информация горещият хеч няма да се появи до 2014 г.
Последният, най-ляв модел, изглежда, ще бъде SUV RS. Но засега не може да се каже кой точно ще бъде, единственото, което се вижда от брошурата, е, че автомобилът е по-малък от Q7. Според нас това ще бъде RS Q3, защото концепцията бе показана по-рано тази година и ще се задвижва от 2,5-литров TFSI агрегат с мощност 355 к.с. Благодарение на него спортният SUV ще ускорява от 0 до 100 км/ч за 5,3 сек, преди да удари електронно ограничената максимална скорост от 265 км/ч.

 
Keywords:   Audi, audi rs5, rs7, tfsi
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...