Chevrolet показа дигиталното табло на Corvette Stingray

Main August 13, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 8575 views | no comments

Chevrolet пусна видео, разкриващо новия дигитален инструментален клъстер на Corvette Stingray. 8-инчовият дисплей е разделен на три дигитални отделения за скоростта, горивото и температурата на двигателя и предоставя информация от още 69 различни източника. Дисплеят предлага три различни режима, всеки с индивидуална тема – sport, tour и track.
При режим tour таблото ви показва информационно-развлекателна информация, спортната тема е фокусирана върху шофирането, като изобразява индикатор за смяна на предавките и оборотомер. Режим track предоставя огромен оборотомер, състезателен индикатор със светлини при смяна на предавките и дигитален хронометър.
Инструменталният клъстер се отличава с таймер за ускорение, таймер за обиколка на писта и система за следене на напречната и надлъжната гравитационна сила G. Corvette Stingray ще излезе на пазара по-късно тази година, като цените започват от 51 995 долара.Видео

 
 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...