Автосалон Женева 2011: Opel Ampera с над 1000 заявки

Main February 18, 2011 | Auto-Press.net A- A+ 3341 views | no comments

-Цена от 42 900 евро

Изцяло новият електрически модел с увеличен пробег на Opel- Ampera, ще бъде демонстриран официално след броени дни по време на международното изложение в Женева. От компанията съобщиха, че вече има постъпили над 1000 заявки за колата, и че при появата си на европейския пазар по-късно през година, базовата цена на автомобила се очаква да бъде 42 900 евро.

За петвратата, четириместна Ampera, която вече може да се похвали с редица международни отличия, от Opel коментират, че притежава всички качества и параметри за това да се превърне в единственият автомобил на всяко семейство. "Ampera предлага всичко: революционно задвижване, ефектен стил, отлична безопасност, високо качество на изработката и потребителска функционалност..., коментира Алан Висер, вицепрезидент на подразделението Продажби, Маркетинг и Следпродажбено обслужване на Opel.

Новата Ampera на Opel обещава функциониране в четири основни режима- Normal, Sport, Mountain и City, като превключването им се извършва чрез специален Drive Mode бутон. Мощната батерия на автомобила е в състояние да гарантира "чисто движение в продължение на 40 до 80 километра (в зависимост от пътната обстановка и изискванията от страна на водача), а при необходимост от по-дълги преходи, ДВГ-то увеличава автономността на Ampera до над 500 километра.

Самият електрически мотор на новия Opel е с мощност от 150 консик сили и идва с въртящ момент от 370 Нм. С негова помощ, колата може да се ускори от 0 до 100 км/ч за около 9 секунди и да развие максимална скорост на движение от 160 км/ч.

 
Keywords:   ampera, drive mode, opel
 

Новият Civic Новият Civic
February 18, 2011
 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...