Градският хулиган Juke Nismo щурмува България

Main March 14, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 4505 views | no comments

Снощи на специално събитие „Нисан София“ отбеляза идването на първия модел за Европа, разработен от спортната дивизия Nissan Motorsport International - Juke Nismo.
Тъй като Juke Nismo е лимитиран автомобил, за първите 10 поръчани автомобила фирмата подарява луксозни оригинални аксесоари на стойност 500 лева, както и възможност за закупуване на лизинг без първоначална вноска.
В Juke Nismo всичко е променено с конкретна причина, вдъхновена от огромния опит в автомобилния спорт. Инженерите на Nismo са разработили аеродинамичен пакет, който осигурява още по-мощен, ефикасен и динамичен дизайн. По- ниските предна и задна брони и странични прагове заедно с модифицираната предна решетка и заден спойлер, засилват аеродинамичното притискане на автомобила, което осигурява по-добро сцепление и контрол на управлението. За стабилността на спортния Juke се грижат и нови стилни джанти с увеличен диаметър и широчина на гумите, с 10 двойни спици в титаниево черен цвят. Под предния капак е монтирана тунингованата верси на 1,6 литровия двигател на Nissan с директно впръскване на бензина и турбокомпресор. Мощността е увеличена на 200 к.с., а въртящият момент - на 250 Nm. Допълнителните настройки и подобрения на двигателя, се грижат за намаления разход на гориво и изхвърляни вредни емисии.
Дизайнерските елементи в Juke Nismo подчертават спортният му дух. По ръба на долната радиаторна решетка виждате червена ивица, която минава под двата въздуховода и стига до предните колесни арки. Червената линия продължава по продължение на праговете и очертава долната част на задната броня, а B- колоната е изпълнена в пиано лак, който придава по- луксозно излъчване.
Спортните елементи продължават и в интериора, където воланът, педалите, уредите и облицовката на вратите са с нов дизайн, подобряващ спортно усещане по време на шофиране. Седалките и волана са тапицирани с велур и съшити с червен конец, а усещането за фин лукс се засилва от централната и средна конзоли в пиано лак и тапицирания в черно таван. Nismo се готви за световно влияние, подсилвайки репутацията на Nissan за иновации и удоволствие от шофирането с нова гама серийни спортни модели.

 
Keywords:   juke, nissan, nissan motorsport
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...