Две шикозни версии на DS3 за салона в Париж

Main September 18, 2014 | Speed-Press.com A- A+ 12085 views | no comments

Тези дни много новини са свързани със Citroen и ако трябва да бъдем по-конкретни – с DS. Дизайнерският център на френския автомобилен производител и Ines de La Fressange Paris се съюзиха, за да създадат две концепции, които естествено ще дебютират на на автомобилния салон в Париж. Едната на базата на DS 3, а другата – на основата на кабриолета на същия модел. Прототипите са резултат от срещата между духа на свободата и този на модата, съсредоточила се върху избора на графиките, материите и цветовете.
Двете студии се придържат към парижкия шик, иначе казано – те са едновременни дръзки и елегантни. От днес те са изложени предпремиерно в Града на любовта.
Концепцията DS 3 е решена в мастиленосиньо, а кабриолетът е черна перла. Джантите и на двата автомобила са 17-инчови с диамантено покритие, страничните огледала са червени, а отзад прототипите са декорирани с тънка ивица в цветовете на френския национален флаг. Двете концепции са с идентичен интериор, като коженият салон е изпълнен в гранитеносиньо, а бордовите табла са червени.



 
Keywords:   citroen
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...