Премиум ралито на България стартира на 14 юли

Main July 1, 2013 | Speed-Press.com A- A+ 7145 views | no comments

От 14 до 17 юли ще се проведе „Премиум Рали София – Свети Влас”. В първия ден е предвиден 180-километров преход от София до писта „Дракон“, Пловдив. Стартът е в 12 часа на открития паркинг на CITY CENTER SOFIA, като на всяка минута ще потегля по един автомобил. От 14,00 до 18,00 ч. ще има състезание за най-бърза обиколка на писта „Дракон“, с. Калояново, Пловдивско. В зависимост от постигнатите резултати се трупат точки за крайното класиране. Награждаване за най-добри постижения на пистата са в три класа - GT (спортни роудстъри), туристически (предимно лимузини над 2000 кубика) и SUV.
Във втория ден от ралито са предвидени 465 км от Пловдив през Стара Загора до Свети Влас. В 19,00 ч е предвидено участниците да пристигнат на „Марина Диневи“ в Свети Влас, където по време на официалната вечеря ще бъде обявено временното класиране. От 23,00 ч в PLANET YACHT CLUB започва грандиозно парти със специалното участие на виртуозния испански тромпетист EL TROMPETERO, част от европейското му турне.
Третият ден е свободен, като участниците ще отскочат и до Слънчев Бряг. На 17 юли ралито продължава със 471-километров преход от Свети Влас през Сливен за София. Финалът е на паркинга пред „Кемпински Хотел Зографски“, следват награждаване и гала вечеря.
Таксата за участие в Premium Rally е 1500 лв. (без ДДС) за двама души. Пакетът включва всички нощувки в хотели 4 или 5 звезди, куверт за заведенията по маршрута на Premium Rally, СПА процедури, подаръци, промо пакети, награди и най-важното, възможността да сте част от най-атрактивното и пълно с адреналин събитие за това лято.
За участие и повече информация можете да проверите на www.premiumrally.com.

Фотографии: Иван Донев, с любезното съдействие на VILNER-Your Style Inside.

Програмата на „Премиум Рали София – Свети Влас”Ден 013 юли 2013 - Откриващо парти в клуб NIGHT FLIGHT (София)
Ден 114 юли 2013 - Старт на Ралито от открития паркинг на CITY CENTER SOFIA и тръгване към първата дестинация гр. Пловдив с междинна спирка и състезания на писта „ДРАКОН“14 юли 2013 - състезания (по желание) на Писта „ДРАКОН“, отворена за публика.14 юли 2013 - Парти в клуб HISTERIA (Пловдив)
Ден 215 юли 2013 - Тръгване към втора дестинация Свети Влас15 юли 2013 - Ексклузивно Парти в PLANET La Dolce Vita (Свети Влас)
Ден 316 юли 2013 - Парти в клуб БРИЛЯНТИН (Слънчев Бряг)
Ден 417 юли 2013 - Тръгване към четвърта и финална дестинация гр. София17 юли 2013 - Бонус събитие (достояние само на участниците)17 юли 2013 - Финално парти в клуб БРИЛЯНТИН (София)

 
Keywords:   sofia, yacht club
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...