Продават мотоциклета на Джим Морисън

Main July 27, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 10710 views | no comments

Мотоциклет Honda 305 Scrambler 1968 г., принадлежал на фронтмена на рок-легендата The Doors, Джим Морисън, бе открит на сайта с обяви Craigslist, купен и пуснат за препродажба.
Возилото върви с документация, в която пише, че е принадлежало на Kustom Kulture, Кенет Ховард, по-известен като Von Dutch. През 1968 г. дизайнерът препродал двуколесното на Джим Морисън, притежавал мотоциклета до смъртта си през 1971 г.
По-късно „хондата" отново се върнала при предишния си собственик.
В момента ремонтират и реставрират мотоциклета, за да бъде включен към експонатите от калифорнийския фестивал в Пебъл Бийч. Реликвата е обявена и за продажба, но цената й не е обявена, тъй като актуалният й собственик не знае колко ли би могла да струва находката му. Слуховете обаче твърдят, че тя варирала между 50 000 и 100 000 долара.
Honda 305 Scrambler е офроуд версия на произвеждания Honda CL77, произвеждана от 1966 г. до 1968 г. Двигателят е 305-кубиков, 2-цилиндров, редови с мощност 28,5 к.с.

 
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...