Сгащиха новия Auris в Холандия без камуфлаж

Main July 26, 2012 | Speed-Press.com A- A+ 8630 views | no comments

В интернет пространството изтекоха шпионски снимки на следващото поколение на хечбека Toyota Auris. Папараците са хванали автомобила без комуфлаж в Холандия по време на фирмена фотосесия за брошурата на модела. Там можем да видим хибридната версия (тази с бялата каросерия), както и базовия автомобил.
В най-близко бъдеще всички модели на Toyota ще изглеждат далеч по-емоционално и агресивно, беше заявил преди време Акихиро Нагая, ръководител на отдела за глобален дизайн на марката. Очевидно новият Auris ще стане една от първите „тойоти", демонстриращи новия стил.
Хечбекът ще е първи и в друго отношение - с него своя дебют в модел на Toyota ще направят 4-цилиндровите дизелови мотори BMW с работен обем между 1,6 и 2,0 л. Модификациите с тези силови агрегати ще се появят приблизително година след дебюта на бензиновите версии на Auris.
Производителите ще продължат да предлагат новото поколение с познатите ни 1,3- и 1,6-литрови бензинови мотори.
Японците ще внесат и някои подобрения в хибридната силова система, която ще стане по-лека и по-икономична.
Ще произвеждат новия Toyota Auris във Великобритания. Не е изключена появата и на версия комби.
Договорът за сътрудничество между BMW и Toyota бе подписан през декември 2011 г. По негова сила японците получават баварски дизели, а в замяна отвръщат на жеста с хибридни технологии. Според съглашението двете компании трябва да разработят и литиево-йонни батерии от ново поколение.

 
Keywords:   bmw, toyota, toyota auris
 

Images Gallery


 

 
 

Comments

 

There are no comments yet. Be the first one to express yourself!

 
(required)
(recommended)
or
Login with Facebook
 

Благодарим Ви, че използвате кирилица за Вашите коментари. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от модератор на сайта.
 

Като използвате този Уебсайт, Вие се съгласявате с употребата на бисквитки.
За повече информация, моля вижте нашата Политика за бисквитките.
Затвори
Processing your request, please wait Loading, please wait...